Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Goedkoop parkeersensoren voor bestellen bij Autovoordeelwinkel.nl

Wilt u parkeersensoren voor montage in de voorbumper kopen? Een parkeersensoren set die u zelf aan de voorzijde monteert, is een optimale uitbreiding op een bestaand parkeersysteem in de achterbumper. Hoe klein de parkeerplaats ook is. U weet in het vervolg precies hoeveel ruimte u nog heeft, zodat u overal snel en probleemloos kunt inparkeren. Bij Autovoordeelwinkel.nl vindt u al een complete set parkeersensoren voor de voorzijde voor slechts 89 euro!

Verkoop en montage parkeersensoren voor

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u verscheidene parkeersystemen kopen. Wij zijn de officiële dealer van de kwaliteitsmerken Valeo Beep & Park, ParkSafe en Waeco Magic Watch. Stuk voor stuk betrouwbare merken maar wat is nu het verschil tussen deze merken?

Bij Valeo Beep & Park kunt u kiezen uit diverse kits. Bv. met of zonder display, alleen voor, alleen achter of voor en achter gecombineerd. Tevens levert Valeo sensoren in de kleuren, zwart glans, zilvergrijs, donkergrijs en wit. ParkSafe is goed en voordelig alternatief, welke ook naar wens in stellen zijn op stoplijn en gevoeligheid. Waeco MagicWatch biedt de mogelijkheid de sensoren voor aan te sluiten op het snelheidssignaal zodat ze automatisch uitgaan boven een bepaalde snelheid. Tevens heeft Waeco sensoren welke volledig wegvallen in de bumper, alsof ze af-fabriek gemonteerd zijn.

Wij kunnen u de inbouw / montage van de parkeersensoren in de voorbumper ook uit handen nemen. Wij hebben een eigen inbouwstation met gecertificeerde monteurs.

Hieronder vindt u ons complete assortiment aan parkeersensoren voor.
 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops


Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.