Parkeersensoren

Wil je parkeersensoren monteren in de voor- en/of achterbumper van jouw auto? Autovoordeelwinkel.nl is specialist op het gebied van parkeersensoren en parkeerhulpsystemen. Je kunt bij ons terecht voor een parkeerhulpsysteem,  draadloze parkeersensoren en achteruitrijsensoren. Wij leveren diverse merken en kunnen ook de inbouw van de parkeersensoren verzorgen.

Voordelen van parkeersensoren

Met behulp van parkeersensoren kun je makkelijk inparkeren zonder stress of blikschade. Dankzij geluidssignalen (en soms ook optische signalering via display) weet je precies hoeveel ruimte je nog over hebt. Je zult merken dat je op meer plekken kunt parkeren dan je voorheen voor mogelijk had geacht.

Verschillende soorten parkeersensoren

Autovoordeelwinkel.nl levert diverse soorten parkeersensoren waaronder:

Waarom parkeersensoren van Autovoordeelwinkel.nl?

Wij bieden jou graag een compleet pakket aan van parkeersensoren inclusief montage. Je kunt makkelijk gebruik maken van onze inbouwservice voor parkeersensoren, door een pakket te kopen en een afspraak te maken voor montage. Zo ben je snel voorzien van betaalbare en uiterst betrouwbare parkeersensoren. Ook als je op zoek bent naar park assist kun je bij ons terecht. Nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Valeo Beep & Park parkeersensoren

Autovoordeelwinkel.nl levert de Valeo Beep & Park parkeersensoren direct uit voorraad. Andere merken kunnen wij ook leveren, zoals ParkSafe en Waeco MagicWatch. Wij hebben voor deze merken parkeersensoren gekozen vanwege de betrouwbaarheid en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bent je op zoek naar een specifieke pakeersensorenset? Neem dan contact met ons op en wij zullen voor jou een scherpe aanbieding maken.

Parkeersensoren kopen? Autovoordeelwinkel.nl