Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Opvouwbare dakkoffers

Autovoordeelwinkel.nl is niet alleen een specialist op het gebied van dakkoffers, maar ook op het gebied van opvouwbare dakkoffers. De opvouwbare dakkoffers in ons assortiment zijn van bekende merken en van hoogwaardige kwaliteit en zijn dan ook een goed alternatief voor gewone dakkoffers. Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs in onze winkel of bekijk onze opvouwbare dakkoffers online!


Weergave:
 

Het voordeel van een opvouwbare dakkoffer

Een opvouwbare dakkoffer heeft alle voordelen die een gewone dakkoffer ook heeft. Je creëert meer opbergruimte doordat je spullen boven op jouw auto kunt meenemen, zonder dat dit ten koste gaat van opslagruimte in de auto zelf. Het nadeel van een gewone dakkoffer is dat hij best wat ruimte in beslag neemt in jouw garage, berging, schuur of op zolder als je hem niet gebruikt. Met een opvouwbare dakkoffer heb je daar geen last van. Je kunt ze eenvoudig in elkaar vouwen, waardoor je veel minder plek nodig heeft om hem te bewaren. En dit alles zonder dat het ten koste gaat van de functie van de dakkoffer.

Ons assortiment opvouwbare dakkoffers

In ons aanbod vind je opvouwbare dakkoffers in verschillende uitvoeringen. Belangrijke kenmerken om naar te kijken bij het kiezen van een opvouwbare dakkoffer zijn de afmetingen en het laadvermogen. Als je bijvoorbeeld jouw opvouwbare dakkoffer wilt gebruiken als skibox, moet je eerst weten hoe lang jouw ski's zijn en vervolgens kijken welke koffer daarvoor groot genoeg is. En als je zwaardere ladingen mee wilt nemen, moet je ervoor zorgen dat het gewicht daarvan niet over het maximumlaadgewicht gaat.

Zoals je je kunt voorstellen, worden opvouwbare dakkoffers van andere materialen gemaakt dan de gewone variant. Die laatste zijn immers niet opvouwbaar omdat ze gemaakt worden van massieve materialen. Maar dat opvouwbare dakkoffers niet van deze massieve materialen gemaakt worden, hoef je niet bang te zijn dat jouw spullen nat worden bij slecht weer. Er wordt doorgaans namelijk gebruik gemaakt van materialen die water buiten houden. Vrijwel elke opvouwbare dakkoffer is dan ook waterdicht.

Onze topmerken

De opvouwbare dakkoffers in ons assortiment zijn van merken die aan de top staan als het gaat om dakkoffers en aanverwante producten. Hierbij kun je onder andere denken aan Hapro opvouwbare dakkoffers, Thule opvouwbare dakkoffer en Cover-It opvouwbare dakkoffers. Deze merken staan erg goed aangeschreven als het gaat om de kwaliteit van hun producten, dus voor hoogwaardige opvouwbare dakkoffers zit je bij ons in het assortiment helemaal goed.

Opvouwbare dakkoffer kopen?

Heb je in ons assortiment een opvouwbare dakkoffer gevonden die perfect aansluit op jouw behoeften? Bestel deze dan eenvoudig op en profiteer van een snelle levering. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, versturen we jouw bestelling namelijk nog dezelfde dag. Ook kunt je jouuw bestelling ophalen in onze winkel in Zevenhuizen, waar je verder ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken en vergelijken. Daarnaast staan we er altijd voor jou klaar om jou te helpen, bijvoorbeeld als je advies kunt gebruiken. Kom langs of bestel jouw nieuwe opvouwbare dakkoffer op Autovoordeelwinkel.nl!