Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Watersportdragers

Op zoek naar een watersportdrager om jouw Kano, Kajak SUP of Surfboard te vervoeren? Bestel voordelig bij Autovoordeelwinkel.nl | Topkwaliteit tegen de laagste prijs!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Met een watersportdrager kun je makkelijk jouw watersport uitrusting zoals surfplanken, kajaks, kano's en paddleboards van de ene plaats naar de andere plaats vervoeren. Deze dragers zijn ontworpen om te monteren op het dak van een auto, bestelwagen, busje of bedrijfswagen. Voor het monteren van een watersportdrager op jouw voertuig heb je altijd dakdragers nodig. Eerst monteer je dakdragers op jouw voertuig en vervolgens monteer je de watersportdrager op de dakdragers. Bij Autovoordeelwinkel.nl kun je ook dakdragers kopen, online of in onze winkel.

Type watersportdragers

In het assortiment van Autovoordeelwinkel.nl vind je verschillende type watersportdragers. Zo hebben wij Kajakdragers, Kanodragers, SUP-/surfboard dragers en dragers voor een surfboard met mast.

Montage watersportdragers

Voor montage van watersportdrager op een dakdrager heb je vaak een extra adapter nodig. Dit zijn T-track adapters. T-Track adapters bestaan in twee varianten: voor stalen dakdragers en voor aluminium dakdragers. Het verschilt per type watersportdrager of deze standaard worden meegeleverd. Bekijk altijd goed of de juiste adapter wordt meegeleverd of dat je deze nog bij moet bestellen.

Kom je er niet uit? Bel dan onze klantenservice voor advies en antwoord op jouw vragen.

Merken watersportdragers

Je kunt bij ons verschillende merken watersportdragers kopen. In het assortiment van Autovoordeelwinkel.nl vind je de volgende merken:
  • Menabo
  • Thule
Neem makkelijk en veilig jouw kano, sup, kajak of sup mee naar jouw favoriete plek. Ga op pad en geniet op het water!

Koop jouw watersport drager voordelig bij Autovoordeelwinkel.nl