Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Watersportdragers

Bent u op zoek naar een watersportdrager om jouw kano, kajak, SUP of surfboard te vervoeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Autovoordeelwinkel.nl hebben we namelijk een ruim assortiment watersportdragers van hoogwaardige kwaliteit die het vervoeren van uw watersportuitrusting mogelijk maken. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan snel ons aanbod watersportdragers!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Het belang van watersportdragers

Met een watersportdrager kun je eenvoudig je watersportuitrusting zoals surfplanken, kajaks, kano's en paddleboards van de ene plaats naar de andere plaats vervoeren. Deze dragers zijn ontworpen om te monteren op het dak van je auto, bestelwagen, busje of bedrijfswagen. Watersportdragers zorgen er dan ook voor dat deze watersportuitrusting geen ruimte hoeft in te nemen in je auto. Uiteraard gebeurt dit op een veilige manier, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je spullen tijdens het rijden kwijtraakt.

Ons assortiment watersportdragers

In ons assortiment vind je watersportdragers die elk hun eigen eigenschappen hebben. Bij het vinden van de perfecte watersportdragers is het daarom belangrijk om de opties goed te vergelijken. Er zijn een aantal aspecten om extra goed op te letten:

Toepassing: veel watersportdragers zijn specifiek bedoeld voor een bepaalde soort watersportuitrusting. Zo zijn er onder andere surfplankdragers, kajakdragers en kanodragers. Kies voor een watersportdrager die past bij waarvoor je hem wilt gebruiken;

Draagvermogen: watersportdragers zijn sterk en stevig, maar dat betekent niet dat ze geen limieten hebben. Hou bij je keuze daarom rekening met het maximale draagvermogen om te voorkomen dat je kiest voor een watersportdrager die het gewicht van je watersportuitrusting niet aankan;

Montage: zorg ervoor dat je altijd kiest voor een watersportdrager die zowel qua afmetingen als qua bevestigingssysteem past op je auto.

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit Thule watersportdragers. Thule is een merk dat kwaliteit, veiligheid, design en gebruiksgemak als belangrijke waarden heeft. De producten zijn uitgebreid getest en daarnaast is er in het productieproces rekening gehouden met duurzaamheid. Als je op reis wilt gaan met je watersportuitrusting zijn Thule watersportdragers daar dan ook zeer geschikt voor.

Andere benodigdheden

Voor het monteren van een watersportdrager op je voertuig heb je altijd dakdragers nodig. Eerst monteer je de dakdragers op je voertuig en vervolgens monteer je de watersportdrager op de dakdragers. Heb je deze nog niet? Bekijk dan ook ons aanbod dakdragers.

Daarnaast heb je voor de montage van watersportdragers op dakdragers vaak een extra adapter nodig. Dit zijn T-track adapters. T-Track adapters bestaan in twee varianten: voor stalen dakdragers en voor aluminium dakdragers. Het verschilt per type watersportdrager of deze standaard worden meegeleverd. Bekijk altijd goed of de juiste adapter wordt meegeleverd of dat je deze nog bij moet bestellen. Kom je er niet uit?

Bel dan onze klantenservice voor advies en antwoorden op je vragen.

Watersportdragers kopen?

Heb je in ons assortiment de perfecte watersportdragers gevonden? Bestel deze dan op Autovoordeelwinkel.nl en profiteer van een snelle levering: als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, versturen we het nog dezelfde dag. Ook kun je je bestelling ophalen in onze winkel in Zevenhuizen. Hier kun je ook terecht als je ons assortiment in het echt wilt zien of vergelijken, of als je behoefte hebt aan advies van ons team. Kom daarom langs of bestel je nieuwe watersportdragers online op Autovoordeelwinkel.nl!