Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Dashcams

Op zoek naar een dashcam voor in de auto? Autovoordeelwinkel.nl biedt een ruim assortiment dashcams. Makkelijk online te bestellen, snel in huis!


Weergave:
 

Een dashcam voor in de auto is ideaal als jij graag je autorit wilt filmen. Handig voor als je een ongeluk hebt of een mooie autorit wilt opnemen. Je bevestigd een dashcam op de voorruit van jouw auto, de dashboardcamera werkt als een videocamera. Tijdens het rijden maakt de dashcam een opname van jouw rit en slaat deze op. Later kun je deze video's terug kijken via de dashboardcamera of de computer.

Dashcam online kopen?

Bij Autovoordeelwinkel.nl kun je gemakkelijk online een dashcam kopen. Je hebt keuze uit een ruim assortiment van verschillende merken dashcams zoals Kenwood, Onboard of Osram. Houdt ook onze aanbiedingen pagina in de gaten voor een dashcam aanbieding. Binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis geleverd!

Type dashcams

Zoek je een simpele dashcam die je handmatig moet aanzetten of heb je toch liever een dashcam met meer functies, zoals automatisch starten met filmen, GPS, wifi of met parkeermodus? Bekijk hieronder welke type dashcams het beste bij jou wensen past. Autovoordeelwinkel.nl verkoop de onderstaande types:
  • Dual dashcam
  • Dashcam met GPS
  • Dashcam met wifi
  • Dashcam met parkeermodus

Dual dashcam

Met een dual dashcam film je zowel de voorkant als de achterkant van de auto. De dual cam bestaat uit 2 camera's: een voor-en achtercamera. De voorcamera is voor op de vooruit en de achtercamera voor op de achterruit. Zo film je de complete verkeerssituatie om je heen. Handig voor als er bijvoorbeeld een auto achterop klapt.

Dashcam met GPS

Het voordeel van een dashcam met GPS is dat deze jouw locatie en tijdstip vastlegt. Dit is handig als je wilt weten waar er iets is gebeurd of als je de route wilt terugkijken. Sommige GPS dashcams leggen ook jouw gereden snelheid vast en geven een signaal wanneer je te hard rijdt.

Dashcam met wifi

Een dashcam met wifi biedt veel voordelen. Je kunt draadloos alle opnames overzetten naar de telefoon of laptop. Vaak kun je ook opnames terug kijken via een app op je telefoon. Kies voor een wifi dashcam als je houdt van gemak. Je kunt deze beelden ook makkelijk delen met bijvoorbeeld jouw verzekering wanneer je een ongeluk hebt gehad.

Dashcam met parkeermodus

Zoek je een dashcam met parkeermodus? Met dit type dashcam weet je zeker dat een ongeval gefilmd wordt. De dashcam start namelijk automatisch met filmen wanneer iemand tegen jouw auto aanbotst.