0
Winkelwagen

Auto zonneschermen kopen? | Perfecte pasvorm

Autovoordeelwinkel.nl is de leverancier van zonwering voor de auto. Wij zijn officiëel dealer van de auto zonneschermen van Privacy Car Shades en SonniBoy. Maak onderstaand een keuze uit de verschillende merken en kies uw auto uit het merkenoverzicht.
 


Waarom auto zonneschermen kopen?

Onze auto zonneschermen bieden bescherming tegen de sterke UV-straling van de zon. Dit is erg prettig voor uw kinderen op de achterbank tijdens een lange reis. Daarnaast kunnen er, door de perfecte pasvorm van ieder auto zonnescherm en de doekstructuur, geen insecten in uw auto komen wanneer u het raam een stukje open hebt gezet. 
 

Waar moet de autozonwering geplaatst worden?

De zonneschermen plaatst u achter alle ramen vanaf de B-stijl. Dit betekent dat alle ruiten een zonnescherm krijgen, met uitzondering van de voorportieren en voorruit. Voor de montage van ieder auto zonnescherm hoeft u niet in uw auto te boren of te schroeven. De autozonwering wordt door middel van clipjes (Car Shades) of plakkertjes (Sonniboy) bevestigd.
 

Tussen welke merken autozonwering kan ik kiezen?

Autovoordeelwinkel.nl levert auto zonneschermen van de merken SonniBoy en Car Shades (voorheen Privacy Shades).

Car Shades levert voor bijna ieder auto merk auto zonneschermen op maat, het totale programma omvat inmiddels meer dan 300 modellen. De zonneschermen gaan vast met metalen klemmetjes en het zonnescherm voor de achterruit bestaat uit 2 delen.

SonniBoy levert autozonwering op maat voor een deel de bekende automerken. De schermen gaan vast met klemmen die aan de binnenzijde worden geplakt en het zonnescherm voor de achterruit bestaat uit 1 groot scherm.