5 originele Moederdagcadeaus

5 originele Moederdagcadeaus

Aanstaande zondag is het alweer Moederdag en dan zit je toch elk jaar met dezelfde vraag. Wat ga ik dit jaar geven? Daarom hebben wij voor jou een lijst gemaakt met 5 originele Moederdag cadeaus!

 1.  Meguiars autoparfum
  Een lekker geurtje. Daar is je moeder altijd blij mee toch? Parfum is elk jaar weer een populair kado. Maar om nu ieder jaar weer met een flesje parfum aan te komen zetten is ook niet zo verrassend he? Daarom is Meguiars autoparfum een leuk en origineel kado om aan je moeder te geven. Je verrast jouw moeder nog steeds met een lekker geurtje, alleen nu voor in de auto! Wedden dat ze hier blij mee is. De Meguiars Air Re-Fresher is verkrijgbaar in verschillende frisse geuren.

  Meguiars Air Re-Fresher Mist -Fiji Sunset Scent 59 ml autoparfum
   
 2. Smartphone houder voor op de fiets, scooter of motor
  Een smartphone houder voor in de auto kennen we allemaal. Maar wist je dat er ook voor op fiets, scooter of motor een smartphone houder bestaat? Want ook dan is het handig om jouw telefoon netjes in een houder te plaatsen. Zo weet je zeker dat mama veilig aankomt op haar bestemming zonder boete.

  Universele smartphonehouder | Motor/fiets/scooter | Stuur bevestiging
   
 3. Kofferbakhouder
  Een Stayhold kofferbakhouder. Met deze organizer heeft je moeder nooit meer last van schuivende spullen in de kofferbak en is ligt alles netjes georganiseerd achterin. Oke, het is misschien niet het meest romantische kado, maar wel erg handig! En wij zijn er van overtuigd dat jouw moeder deze mening deelt!


   
 4. Autoshampoo & conditioner
  Nu hoor ik je al denken: ‘Dit geef je toch niet kado aan je moeder’. Snappen we, dachten wij in eerste instantie ook. Maar het idee is dat je de auto van je moeder gaat wassen hiermee. Zie het als een lief gebaar, net als dat je een ontbijtje maakt kun je ook de auto van jouw moeder wassen! Let maar op, Meguiars autoshampoo is een gegarandeerd succes.


  Meguiars Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner
 5. Startkabels
  Startkabels, je zult ze maar nodig hebben! Bezorgdheid is ook een vorm van lief zijn toch? Zo zorg je ervoor dat mama ook met een lege accu weer verder kan rijden. Ze zal aan je denken als ze naast de kant van de weg staat en weer verder kunt rijden.

   Osram BATTERYstart startkabels | 200A | 3M
Moederdagcadeau kopen? Bestel voordelig op Autovoordeelwinkel.nl! | Laagste prijs garantie!
  Nancy van der Ploeg     11-05-2023 16:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.