De 5 leukste cadeaus om te geven op Vaderdag

De 5 leukste cadeaus om te geven op Vaderdag

Aanstaande zondag is het alweer Vaderdag en dan zit je toch elk jaar met dezelfde vraag. Wat ga ik dit jaar geven? Daarom hebben wij voor jou een lijst gemaakt met de leukste Vaderdag cadeaus!

Koelbox MobiCool V30 GH

Overal koude drankjes is toch de droom van iedere vader? Deze koelbox heeft een inhoud van 29 liter en bevat een gratis adapter voor het lichtnet. Je vader kan hier ruim 44 blikjes in kwijt. De koelbox koelt tot 17 graden onder de omgevingstemperatuur. Tijdelijk €12,- korting t/m 19 juni.

koelbox mobicool v30

Autoglym Active Insect Remover

Zeurt jouw vader ook altijd over alle dode insecten op de auto, geef hem dan de Autoglym Active Insect Remover cadeau. Dit is een krachtige maar veilige insectenresten reiniger. De dode insecten zorgen voor slecht zicht en kunnen vlekken achterlaten op de autolak en autoruiten. Met deze Insect Remover houd jouw vader de auto tijdens de zomer heerlijk schoon. Je kunt natuurlijk ook even demonstreren hoe je die insecten verwijdert als extra cadeautje. Nu van €19,89 voor €14,95.

autoglym insecten remover

Smartphone houder voor op de fiets, scooter of motor

Een smartphone houder voor in de auto kennen we allemaal. Maar wist je dat er ook voor op fiets, scooter of motor een smartphone houder bestaat? Want ook dan is het handig om jouw telefoon netjes in een houder te plaatsen. Zo weet je zeker dat papa veilig aankomt op zijn bestemming zonder boete. Speciale vaderdag aanbieding. Nu met 30% korting!

smartphone houder fiets scooter motor

Auto reispakket compleet

Een auto vakantie op de planning? Dan is dit reispakket iets voor hem! Met dit auto reispakket kan jouw vader samen met jou of mama compleet op reis. Altijd veilig de weg op en voorbereid op nood situaties. Het reispakket bevat een verbanddoos, gevarendriehoek, veiligheidshesje XL, life-hammer en een reddings deken. Tijdelijk verkrijgbaar met €20,- korting

auto reispakket compeet

Wieldoppen

Is jouw vader ook zo trots op zijn auto? Met een set nieuwe wieldoppen ziet zijn auto er nog beter uit zodat hij extra trots kan rondrijden. Tip: check stiekem hoeveel inch zijn wielen zijn, je wilt natuurlijk niet de verkeerde maat bestellen. Je kunt dit terug vinden op de band. Op de band staat bijvoorbeeld 185 / 75 R14, kijk dan naar de 2 cijfers na de R. In het voorbeeld zou je dus een set 14” (inch) wieldoppen voor papa zijn auto moeten bestellen.  Diverse wieldoppen nu afgeprijsd!

wieldop

Vaderdag cadeau kopen? Bestel voordelig op Autovoordeelwinkel.nl! | Laagste prijs garantie!
    15-06-2022 14:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.