Waarom cruise control laten inbouwen een goed idee is

Waarom cruise control laten inbouwen een goed idee is

1. Constante snelheid

Cruise control kan ook gezien worden als een snelheidsregelaar. Het zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid aanhoudt, zonder het gaspedaal aan te raken. Hierdoor kun je constant op de juiste snelheid rijden en voorkom je boetes.

2. Gunstiger brandstofgebruik

De cruise control zorgt voor een gunstiger brandstofgebruik, hierdoor rij je zuiniger en bespaar je geld op brandstof.

3. Goed voor milieu

Je zal zuiniger rijden, dit komt door de constante snelheid. Bij een constante snelheid is het brandstof verbruik namelijk lager dan bij het versnellen. Hierdoor rij je dus ook milieubewuster.

4. Ontspannend rijden

Doordat je je voet niet constant hoeft aan te spannen, zit je veel relaxter in de auto. Hierdoor rij je meer ontspannen dan wanneer je zonder cruise control rijdt.

5. Minder vermoeid rijden

Doordat rijden mer cruise control comfortabeler is dan zonder word je ook minder snel moe. Je voet wordt ontlast en het is mentaal minder vermoeiend.

Cruise control laten inbouwen

Bij Autovoordeelwinkel.nl kun je zowel een complete cruise control laten inbouwen als kopen. Op onze pagina met complete sets vind je een overzicht van alle auto's waar een cruise control voor geschikt is. Hier kun je eenvoudig op basis van jouw automerk, automodel en bouwjaar de geschikte cruise control voor jouw auto vinden.

Voor het inbouwen van de cruise control hebben wij op dit moment een speciale actie. Heeft de auto een elektronisch gaspedaal en is hier een complete set voor leverbaar? Wij monteren de cruise control dan voor de all-in prijs van € 495,-. Dit is een vast tarief en dus zullen hier verder geen kosten meer bij komen.

Laat nu je cruise control voordelig inbouwen door Autovoordeelwinkel.nl
    26-09-2022 16:10     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Van Belle Jean Marc, hele goede toelichting! -  10-04-2024

Heerlijke uitleg. Ga binnenkort met jullie contact opnemen om een cruise control in te bouwen op een Hyundai i30 en te zien of ik dat dan zelf ook kan en dan als dealer voor jullie wil werken in Bulgarije. Jean Marc Van Belle = Š–Š°Š½ ŠœŠ°Ń€Šŗ Š’Š°Š½ Š‘ŠµŠ»Š». +Š¹Šµ