COVID-19 - Online 24/7 open | Click & Collect | Showroom Open! - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen
Cruise control | Fiat Ducato 244 JTD | 2002 tot 2006 | John Gold
Cruise control | Fiat Ducato 244 JTD | 2002 tot 2006 | John Gold
3 Reviews | Review toevoegen

Complete John Gold inbouw cruise control voor de Fiat Ducato 244 JTD van 2002 tot 2006. Standaard bestaande uit: GC90 elektronische module met T-harness en de CM-3 bedieningshendel. 2 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Binnen 3 werkdagen aan huis geleverd!

€ 518,06
€ 389,00
Prijs per complete set

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Cruise Control set | Fiat Ducato 244 JTD van 2002 tot 2006

Autovoordeelwinkel.nl levert voordelig een complete John Gold cruise control voor de Fiat Ducato 244 JTD van bouwjaar 2002 tot 2006. Deze complete set bestaat uit een John Gold GC90 elektronische cruisecontrol, CM-3 stuurkolombediening, T-harness en een auto specifieke montage set voor snellere montage en optimale afstelling op uw Fiat Ducato 244 JTD van bouwjaar 2002 tot 2006.
 

John Gold Cruise Control voor optimaal comfort in uw Fiat Ducato 244 JTD

Rijden met een cruise control biedt u optimaal comfort. Met een druk op de knop stelt u de snelheid in en kunt u uw voet van het gaspedaal afhalen. Hierdoor kunt u ontspannen rijden en uw aandacht volledig bij het verkeer houden. Bijkomend voordeel is dat rijden met een constante snelheid brandstof bespaart. Tevens kunt u onnodige snelheidsbekeuringen voorkomen.
 

Mogelijkheden om uw cruise control te bedienen

De cruise control set voor de Fiat Ducato 244 JTD wordt standaard geleverd met de CM-3 stuurkolombediening. Deze bedieningshendel wordt links op de stuurkap geplaatst, net zoals de richtingaanwijzer. Met deze bediening kunt u de cruise control aanzetten, een snelheid vastzetten, accelereren, snelheid verminderen en indien u moet afremmen weer terug plaatsen naast de laatst vastgehouden snelheid.

Tegen meerpijs kunt u ook kiezen voor bedieningshendels met zelf te programmeren voorkeurssnelheden. Met de CM-4 kunt u 2 snelheden voorprogrammeren en met de CM-5 zijn dat 3 snelheden. Handig als u veel op wegen rijdt waar de snelheid vaak wisselt.

Heeft u liever geen stuurkolombediening in uw Fiat Ducato van 2002 tot 2006? U kunt dan kiezen voor de CM-7 dashboardbediening. Deze module plaatst u ergens op het dashboard en beschikt over dezelfde functionaliteiten als de CM-3.
 

Laat uw Cruise Control deskundig monteren in uw Fiat Ducato

Alhoewel de cruise control set geleverd wordt met duidelijke montage handleiding kunt u de Cruise Control ook door Autovoordeelwinkel.nl laten monteren. Als partner van John Gold beschikken wij over alle technische kennis en hebben wij allle faciliteiten in huis om een cruise control vakkundig in uw Fiat Ducato 244 JTD van 2002 tot 2006 te monteren. Ook zijn wij United Installers inbouwspecialist. Als United Installers lid bieden wij levenslange garantie op onze inbouwwerkzaamheden.

Wij bieden montage aan voor een aantrekkelijk vast tarief, hierdoor weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U kunt op de montage wachten. Wij beschikken op onze locatie over een speciale wachtruimte met koffie, thee, WiFi en TV. Ook kunt u gratis gebruik maken van (elektrische) fietsen om hier in de omgeving te verkennen.
 

Afspraak plannen? Neem contact op met de klantenserivce

Onze klantenservice zit voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wilt u een afspraak voor montage inplannen? Dit kunt u doen door de cruise control online te bestellen en een voorkeursdatum op te geven. Wilt u liever telefonisch een afspraak plannen? Dan kunt u ook onze klantenservice bellen.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 079-5931658.

Cruise control voor uw Fiat Ducato 244 JTD van 2002 tot 2006 kopen of laten monteren? Autovoordeelwinkel.nl

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

HKE - 29-10-2020 10:34

Levering volgens afspraak. Plaatsing verliep voorspoedig. Inlezen moet met twee personen. Als je aanwijzingen volgt is het zo klaar. Inmiddels al mee gereden. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Jan - 23-08-2020 18:38

Leuke cruise controle . Levering was even een dingetje maar keurig opgelost door autovoordeelwinkel.
Installatie lijkt eenvoudig maar het viel mij toch tegen. Het programmameren moet je echt met zijn tweeën doen want lezen en rijden gaat niet goed. Hij zit erin en werkt perfect.

Kijmpe - 06-05-2020 08:26

Cruise control voor Fiat Ducato 244 camper.
Snelle levering, zeer scherpe prijs. In de doos een prima handleiding met goeie tips waardoor je de cruise control redelijk eenvoudig kan inbouwen.
Even zoeken naar de beste plek voor het bedieningspookje en de unit, een aantal draden in de originele draadboom solderen, inleren en klaar!