COVID-19 - Online 24/7 open | Click & Collect mogelijk | Showroom op afspraak - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen
Cruise Control | Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS | 2005 tot 2015 | John Gold
Cruise Control | Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS | 2005 tot 2015 | John Gold
0 Reviews | Review toevoegen

Complete John Gold inbouw cruise control voor de Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS. Standaard bestaande uit: GC90 elektronische module met T-harness en standaard de CM-3 bedieningshendel. 2 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 537,89
Prijs per Set

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Cruise Control set | Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS van 2005 tot 2015

Autovoordeelwinkel.nl levert voordelig een complete John Gold cruise control voor de Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS van bouwjaar 2005 tot 2015. Deze complete set bestaat uit een John Gold GC90 elektronische cruisecontrol, CM-3 stuurkolombediening, T-harness en een auto specifieke montage set voor snellere montage en optimale afstelling op uw Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS.
 

John Gold Cruise Control voor optimaal comfort in uw Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS

Rijden met een cruise control biedt u optimaal comfort. Met een druk op de knop stelt u de snelheid in en kunt u uw voet van het gaspedaal afhalen. Hierdoor kunt u ontspannen rijden en uw aandacht volledig bij het verkeer houden. Bijkomend voordeel is dat rijden met een constante snelheid brandstof bespaart. Tevens kunt u onnodige snelheidsbekeuringen voorkomen.
 

Mogelijkheden om uw cruise control te bedienen

De cruise control set voor de Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS wordt standaard geleverd met de CM-3 stuurkolombediening. Deze bedieningshendel wordt links op de stuurkap geplaatst, net zoals de richtingaanwijzer. Met deze bediening kunt u de cruise control aanzetten, een snelheid vastzetten, accelereren, snelheid verminderen en indien u moet afremmen weer terug plaatsen naast de laatst vastgehouden snelheid.

Tegen meerpijs kunt u ook kiezen voor bedieningshendels met zelf te programmeren voorkeurssnelheden. Met de CM-4 kunt u 2 snelheden voorprogrammeren en met de CM-5 zijn dat 3 snelheden. Handig als u veel op wegen rijdt waar de snelheid vaak wisselt.

Heeft u liever geen stuurkolombediening in uw Suzuki Wagon R+ van 2005 tot 2015? U kunt dan kiezen voor de CM-7 dashboardbediening. Deze module plaatst u ergens op het dashboard en beschikt over dezelfde functionaliteiten als de CM-3.
 

Laat uw Cruise Control deskundig monteren in uw Suzuki Wagon R+

Alhoewel de cruise control set geleverd wordt met duidelijke montage handleiding kunt u de Cruise Control ook door Autovoordeelwinkel.nl laten monteren. Als partner van John Gold beschikken wij over alle technische kennis en hebben wij allle faciliteiten in huis om een cruise control vakkundig in uw Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS te monteren. Ook zijn wij United Installers inbouwspecialist. Als United Installers lid bieden wij levenslange garantie op onze inbouwwerkzaamheden.

Wij bieden montage aan voor een aantrekkelijk vast tarief, hierdoor weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U kunt op de montage wachten. Wij beschikken op onze locatie over een speciale wachtruimte met koffie, thee, WiFi en TV. Ook kunt u gratis gebruik maken van (elektrische) fietsen om hier in de omgeving te verkennen.
 

Afspraak plannen? Neem contact op met de klantenserivce

Onze klantenservice zit voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wilt u een afspraak voor montage inplannen? Dit kunt u doen door de cruise control online te bestellen en een voorkeursdatum op te geven. Wilt u liever telefonisch een afspraak plannen? Dan kunt u ook onze klantenservice bellen.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 079-5931658.

Cruise control voor uw Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS van 2005 tot 2015 kopen of laten monteren? Autovoordeelwinkel.nl

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.