Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Thule Dynamic dakkoffers

Thule Dynamic, de meest sportieve en strak vormgegeven dakkoffer. Gestroomlijnd aerodynamisch desgin. Beschikbaar in de maten M (800) en L (900) en in de kleuren Black Glossy en Titan Glossy. Bekijk onderstaand alle beschikbare uitvoeringen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Dynamic, Sportief en Aerodynamisch

Met de Thule Dynamic dakkoffer (opvolger van de populaire en alom geprezen Thule Spirit) heeft u een sportieve, strak vormgegeven dakkoffer met de nieuwste technologie en de laatste snufjes. Zo zorgt het Power-Click snelmontage systeem voor een eenvoudige, snelle en veilige montage dankzij de geïntegreerde krachtindicator. Daarnaast beschikt de koffer over een geïntegreerde mat met antislip-oppervlak. Hierdoor wordt het schuiven van de bagage verminderd.
 

Speciale vormgeving

Door de minimale hoogte en de spits lopende neus van de dakkoffer, is de Thule Dynamic één van de meest stille dakkoffers op de markt. Door het aerodynamische deksel met luchtspreidingstechnologie wordt de luchtstroom rond de dakkoffer geoptimaliseerd. Daarnaast beschikt de Thule Dynamic over een ideale pasvorm aan de onderzijde. Zo plaatst u de dakkoffer altijd op de ideale positie op uw dak.

De Thule Dynamic dakkoffer koopt u bij Autovoordeelwinkel.nl