Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Thule fietsdrager dak

Thule heeft een uitgebreid assortiment met fietsdragers voor het dak. Een fietsdakdrager (ook wel Thule fietsdrager dak genoemd) wordt gemonteerd op dakdragers en is geschikt voor 1 fiets. Wel kunt u meerdere fietsdakdragers naast elkaar monteren. Voor alle Thule fietsdragers dak bij Autovoordeelwinkel.nl geldt: Op werkdagen voor 16:00u besteld = morgen in huis!


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Thule fietsdrager dak met verschillende montages

Het Zweedse topmerk Thule heeft fiets dakdragers met verschillende manieren van montage. Ieder van deze fietsdakdragers hebben hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen, zo weet u zeker dat u een passend systeem heeft voor uw fiets. Het onderscheid word gemaakt tussen:
 

Frame montage

Een Thule fietsdrager met frame montage is het meest eenvoudig in gebruik bij fietsen met een standaard frame. U plaatst de fietsdrager op de drager en draait de klem om het frame heen. Daarna zet u beide wielen vast in de wielhouders. Als basismodel leveren wij de Thule FreeRide 532. Deze drager heeft een framemontage dat u met de hand aan de zijkant aan moet draaien. Wilt u het meest eenvoudige systeem? Dan adviseren wij de Thule ProRide 598 fietsdrager voor montage op het dak. Bij deze Thule fietsdrager hoeft u maar 3 handelingen te verrichten om de fiets te monteren. Daarnaast is er ook een zwarte uitvoering beschikbaar: Thule ProRide 598 Black.
 

Voorvork montage

Voor fietsen met een voorwiel dat u kunt verwijderen heeft Thule twee dragers ontwikkeld. De Thule OutRide 561 is de basis drager. Deze dak fietsdrager is gemaakt voor fietsen waarbij het voorwiel in zijn geheel verwijderd kan worden en is ook geschikt voor fietsen met schijfremmen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de Thule ThruRide 565. Deze drager is geschikt voor fietsen met steekassen. Bij beide dragers word het achterwiel gefixeerd met een wielhouder en kunnen ook gebruikt worden voor fietsen met een kwetsbaar frame zoals carbon.
 

Voorwiel montage

De laaste montage mogelijkheid is direct op het voorwiel. Voordeel hiervan is dat er op geen enkel kunt contact wordt gemaakt met het frame en hierdoor is dit systeem voor ieder soort fiets geschikt. Autovoordeelwinkel.nl levert de Thule UpRide 599 fietsdrager. Dit is het enige model van Thule met voorwiel montage. U kunt fietsen met een wielgrootte tot 29" en een gewicht van 20 kg op de drager plaatsen.
 

Fietsdrager dak met snelle levering

Autovoordeelwinkel.nl levert alle fietsdragers uit voorraad. Dit betekent: op werkdagen voor 16:00u besteld, is de volgende dag in huis. Natuurlijk kunt u de drager ook bij ons ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Of u de Thule fietsdrager dak nu ophaald of laat bezorgen, u ontvangt altijd 5 jaar garantie op uw aankoop.

Thule fietsdakdrager kopen? | Autovoordeelwinkel.nl