Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

PostNL Pakketverzending met Track&Trace nummer

Foto

autovoordeelwinkel.nl verzend standaard alle pakketten met PostNL. Alleen dakkoffers worden met een andere organisatie vervoerd.

WERKING TRACK&TRACE CODE

Wij verzenden onze pakketten met een Track&Trace code zodat u en wij het pakket kunnen volgen. Op de dag dat uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u van ons een mail waarin de Track&Trace code vermeld staat. U kunt op de Track&Trace code klikken en u komt direct op de pagina van uw zending.

DIRECTE LEVERING IN POSTNL DISTRIBUTIE CENTER

autovoordeelwinkel.nl heeft business contract afspraken met PostNL. Wij maken gebruik van het PostNL pakketten verwerkings- en labelsysteem en gaan onze pakketten direct naar een PostNL distributiecenter. Er zijn er verder geen tussenschakels. Hiermee hebben wij er alles aan gedaan om een betrouwbare en snelle levering van uw bestelling te waarborgen. In 99% van de gevallen wordt uw bestelling dan ook binnen 24u afgeleverd.

                


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.