0
Winkelwagen
TowBox V3 Urban Black
TowBox V3 | Trekhaakbagagebox | Urban Black
0 Reviews | Review toevoegen

De TowBox V3 trekhaak bagagebox. opening aan de achterzijde, 400 liter inhoud, 50 kg laadvermogen, verschuifbaar en kantelbaar, slot voor koffer en koppeling, wielen voor transport. Urban Black

Verzendkosten

€ 9,95 

€ 699,00
Prijs per stuk | Binnen 1 tot 3 werkdagen in huis!

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

TowBox V3 | Bagagebox | 400 liter | Urban Black

Nu bij Autovoordeelwinkel.nl de TowBox V3 bagagebox voor montage op de trekhaak, volledig uitgevoerd in het zwart (Urban Black). De V3 heeft een inhoud van 400 liter en beschikt over het TowBox snelmontage systeem. Voordelen van een V3 op uw trekhaak in vergelijking met een dakkoffer zijn:
  • Lager verbruik doordat de auto in aerodynamica weinig veranderd.
  • U heeft geen snelheidslimiet van 130 km/u.
  • De box kan direct gemonteerd worden op de trekhaak. U heeft geen extra producten nodig voor montage.
  • Kan door 1 persoon gemonteerd worden op de trekhaakkogel
  • Maakt geen extra geluid wanneer deze op de trekhaak gemonteerd is.
 

Gebruiksgemak TowBox V3

De V3 van TowBox beschikt over een aantal handige features die het gebruiksgemak van een bagagebox verhogen. Zo beschikt de V3 over een wielsysteem aan de onderzijde van de box. Dit betekent dat u het eenvoudig van en naar de trekhaak kunt rijden. Ook kunt u hem haast op de trekhaak rijden, door de TowBox schuin naar de auto toe te rijden rijdt u hem zo over de trekhaak heen waardoor de TowBox als het ware over de trekhaak heen kantelt. Daarnaast heeft de V3 trekhaakbox een gecombineerd schuif/kantelsysteem. Hierdoor hoeft u niet meer onder de auto te kruipen om de stekker aan te sluiten en kunt u altijd bij de kofferbak wanneer de bagagebox op de trekhaak gemonteerd is. Met een eenvoudig pedaal kunt u de op de trekhaak gemonteerde Towbox dus naar achter schuiven waardoor er voldoende ruimte tussen de auto en de TowBox ontstaat om de kofferbak te openen en de stekker aan te sluiten.


De TowBox V3 is ook voorzien van een volledige diefstalbeveiliging. Er zit namelijk een slot op de trekhaakbevestiging waardoor de TowBox op slot gezet kan worden op de trekhaak door een simpel schuifmeganisme. Men schuift het slot over de trekhaak en zet deze schuif op slot met een sleutel. Op deze manier staat de TowBox ook altijd goed en stevig op de trekhaak.

De wielen van de TowBox V3 zijn in de box geïntegreerd voor makkelijk transport van de box en van de bagage.  Ook is de V3 van een gecombineerde 7- en 13-polige Jaeger stekkeraansluiting. Dit houdt in dat de TowBox monteerbaar is op iedere trekhaak.

Ontwikkeling ten opzichte van de V2 

De TowBox V3 is ten opzichte van de V2 op meerdere vlakken verbeterd. Zo heeft de V3 LED verlichting en een nieuw design voor een mooiere afwerking. Ook is er voor de TowBox V3 geen verhogingsset nodig zoals bij de V2 omdat deze niet meer zo laag kan zitten dat de TowBox voor de uitlaat komt. De V3 gaat in tegenstelling tot de V2 niet meer aan de zijkant over, maar aan de achterzijde door middel van een te openen klep waardoor de TowBox een stuk eenvoudig in te laden is.

Inhoud TowBox V3

De TowBox V3 heeft een inhoud van 400 liter. Dit houdt in de de TowBox ongeveer een inhoudgrootte heeft waarin één grote, één gewone en twee kleine koffers inpassen. Daarnaast heeft de TowBox V3 een laadvermogen van maximaal 50 kg bovenop het eigen gewicht van de Towbox (38 kg). Let wel, sommige trekhaken hebben een maximaal laadvermogen van 75 kg en sommige een maximaal laadvermogen van 90 kg. Dit houdt in dat wanneer u een trekhaak met maximum laadvermogen van 75 kg heeft u de TowBox maximaal tot een laadvermogen van 37 kg kan laden.

 

Specificaties TowBox V3 Urban Black 

Algemeen
Merk TowBox
Bevestiging Trekhaak
Eigen gewicht 38 kg


Capaciteit
Inhoud 400 liter
Lengte 120 cm
Breedte 75,5 cm
Hoogte 76,5 cm
Laadvermogen 50 kg


Eigenschappen
Verschuifbaar
Kantelbaar
Verrijdbaar
Diefstal beveliging
Stekkeraansluiting 13-polig & 7-polig


Verlichting
Achterlicht
Remlicht
Knipperlicht
Achteruitrijverlichting
Mistlamp


Overige eigenschappen
'City Crash' goedkeuring
TÜV/GS gecertificeerd
Garantie 2 jaar

Dakdragerwinkel.nl, officiëel TowBox Dealer. De TowBox V3 Zwart binnen 2 weken in huis!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.