Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Route

Let op: vanaf 1 mei 2023 tot +/- medio juni 2023 zijn er wegwerkzaamheden aan het Noordeinde. We blijven wel gewoon bereikbaar (via een alternatieve route). Volg hiervoor de gele borden langs de weg. Momenteel kun je het beste via Zevenhuizen rijden. Meer info? Kijk op de site van de gemeente Zuidplas.

Autovoordeelwinkel.nl
 (REMENKO Automotive) is gunstig, centraal in de Randstad gelegen, tussen Zoetermeer en Waddinxveen. Wij zijn makkelijk te bereiken en hebben gratis parkeergelegenheid voor deur.

REMENKO Automotive is gevestigd in het Truckcenter Zevenhuizen (zichtlocatie vanaf de A12), Noordeinde 57, 2761 BR Zevenhuizen.

Zevenhuizen is een dorp gelegen in de gemeente Zuidplas. Het kan zijn dat u op uw navigatiesysteem Noordeinde 57 in Zuidplas moet invullen in plaats van in Zevenhuizen.

Vanaf de A12:

  • Vanuit richting Den Haag: U neemt afslag 8 bij Bleiswijk. Bij de stoplichten gaat u linksaf over de A12 heen. Bij de 2de stoplichten gaat u linksaf, u volgt de borden Kruisweg/Moerkapelle. Bij de volgende stoplichten (bij het Shell station) gaat u rechtsaf. U volgt de weg en gaat bij de volgende verkeersborden Kruisweg/Moerkapelle rechtsaf het tunneltje onderdoor. U blijft de weg naar Moerkapelle volgen. Bij de kruising in Moerkapelle (na het Tinq tankstation) gaat u rechtsaf naar Zevenhuizen. U bent dan inmiddels op het Noordeinde. U rijdt door tot aan de A12 en voor de A12 vindt u aan de rechterkant het Truckcenter. U vindt ons tegenover Euromaster Bandenservice.
  • Vanuit richting Utrecht: U neemt aslag 9 Zevenhuizen. U volgt de borden Moerkapelle. Bij de kruising in Moerkapelle dorp (na het bruggetje) gaat u linksaf naar Zevenhuizen. U bent dan inmiddels op het Noordeinde. U rijdt door tot aan de A12 en voor de A12 vindt u aan de rechterkant het Truckcenter. U vindt ons tegenover Euromaster Bandenservice.

Vanaf de A20:

  • U neemt bij Nieuwerkerk aan den IJssel afslag Zevenhuizen. U volgt de borden Zevenhuizen. Bij de rotonde voor het dorp Zevenhuizen neemt u de afslag Zevenhuizen. U rijdt het dorp Zevenhuizen voorbij (links ziet u de Brandweer) en volgt de borden Moerkapelle. U gaat de A12 onderdoor. Aan de linkerkant ziet u een groot complex. Dit is het Truckcenter. U neemt de 2de inrit links en vindt ons aan de rechterkant tegenover Euromaster Bandenservice.
Voor een routebeschrijving vanaf uw adres klikt op Routebeschrijving in de landkaart en vult u het gewenste vertrekadres in.