0
Winkelwagen
Thule kit 186052
Thule kit 186052 | Ford Focus Wagon vanaf 2018 | Geïntegreerde rails
0 Reviews | Review toevoegen

Thule kit 186052. Geschikt voor de Ford Focus Wagon vanaf 2018 met geïntegreerde railing. 75 kg laadvermogen, 5 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16:00u besteld, is volgende dag in huis!

€ 46,00
€ 39,95
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kit 186052 | Ford Focus Wagon vanaf 2018 | Geïntegreerde (dichte) railing

Thule kit 186052, een op maat gemaakte bevestigingskit voor de Ford Focus Wagon vanaf bouwjaar 2018. Een Thule kit is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 6052 bestaat uit 4 ‘klemmen’ die op de geïntegreerde railing van uw Focus Wagon klemmen. De klepels van de kit zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan de railing van uw Ford.

Thule kitset 6052 wordt gemonteerd op geïntegreerde railing van uw Ford. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de compleet nieuwe Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.
 

Montage van Thule kit 186052

In de verpakking van de kitset 6052 vindt u een duidelijke gebruiks / montage handleiding. Neem deze handleiding aandachtig door zodat u de dakdragers eenvoudig en snel op de juiste manier kunt monteren.

U begint met de montage van de klem voor de binnenzijde van de railing. Daarna drukt u de rubberen voet onder de 7106 voetenset. Als laatste plaatst u de voorste klem, samen met de montagebout. Deze handelingen volgt u voor alle 4 de voeten.

Voor de montage van de dakdragerset, zet u de dakdragers op de auto en draait u deze om en om aan. Dit betekent dat u de eerst een kant voor 50% aandraaid, daarna de andere 100% en dan werom de eerste totdat deze ook voor 100% is aangedraaid. Door de 4nm montagesleutel hoort u een ‘klik’ wanneer deze strak genoeg is aangedraaid.
 

Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset bijbestellen

Thule kitsets uit de 6000-serie zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Thule Evo Clamp 7106 voetenset. Zo ook kitset 6052. Helaas past kit 6052 niet op het Thule Rapid System XT Low 753. (voorganger van de Evo Flush Rail 7106). Bestel daarom gelijk de Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset mee als u deze nog niet heeft.
 

Thule dakdragerstangen bijbestellen

Heeft u nog Thule dragerstangen in uw bezit, wellicht kunt u deze dan hergebruiken. Controleer wel of de dakdragerstangen de juiste lengte hebben. De Ford Focus Wagon heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 118 cm. Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u meer uitstraling en comfort? Dan kunt u uw set upgraden met Thule Evo WingBars.

De WingBar Evo is gebaseerd op vliegtuigtechnologie voor het minimaliseren van windgeruis en brandstofverbruik. Naast deze uitstekende aerodynamische eigenschappen zorgt de mooi gebogen vorm (vliegtuigvleugel) voor een chique uitstraling. De Thule WingBar Evo beschikt over een T-profiel aan de bovenzijde van de stang. Dit profiel wordt afgesloten door een rubberen strip die uit 2 gedeeltes bestaat. Indien u gebruik maakt van het T-profiel om accessoires te monteren, zoals een fietsendrager, skidrager of watersportdrager, dan kunt u de T-stukken voor de montage, simpelweg in het profiel schuiven.

De WingBar Evo is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk aluminium en zwart. Ook de zwarte WingBar (WingBar Black) is van aluminium, alleen is deze zwart gespoten.
 

Thule kit 186054 is geschikt voor:

  • Ford Focus Wagon vanaf bouwjaar 2018 met geïntegreerde railing

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kit 186052 uit voorraad

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.