0
Winkelwagen
Thule kitset 1055
Thule kitset 1055 | Diverse Skoda en VW modellen | Glad dak
0 Reviews | Review toevoegen

Thule 1055 montage kitset. Geschikt voor diverse Skoda en Volkswagen modellen met een normaal (glad) dak.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag in huis.

€ 46,00
€ 43,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 1055 | Citroën Xsara 5-drs van 1998 tot 2001 en Citroën Xsara 3-drs van 1998 tot 2005 | Glad (normaal) dak

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 1055 bestaat uit 4 rubberen pads die op het dak steunen en 4 klepels die om de dakrand klemmen. De klepels van de kitset zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan het dak van diverse Skoda en Volkswagen modellen.

Thule kitset 1055 wordt gemonteerd op het normale (gladde) dak van een Skoda of Volkswagen. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 754 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.


Montage van Thule kitset 1055

Voor de montage van de dakdragers op uw Skoda of Volkswagen gebruikt u altijd de handleiding uit de verpakking van de kitset. Zowel de klepels als de rubberpads zijn voorzien van een getal. Aan de hand van dit getal kunt u bepalen op welke positie deze gemonteerd moeten worden. U klemt de klepels in de Thule 754 voetenset en de rubberen pads drukt u vast aan de onderzijde van de voeten. Met de bijgeleverde stickers geeft u aan welke positie de voet heeft. FL = Front Left (linksvoor) etc.. 

In de handleiding wordt ook aangegeven op welke positie de voeten in de stang komen te staan. De SquareBars zijn voorzien van een maattabel op de onderzijde en bij de WingBar schuift u een maatstrip in de WingBar. De voeten schuift u vanaf de zijkant in de dakdragerstangen en u zet de voeten met een hevel vast op de aangegeven maat. Nu staan de voeten op de juiste afstelling in de stangen voor correcte montage op uw Xsara.


Thule Rapid System 754 voetenset bijbestellen

Kitset 1055 moet worden gemonteerd in Thule Rapid System 754, de voetenset voor auto's met glad (normaal) dak. Heeft u deze nog niet? Bestelt u hem dan direct mee. Bent u nog in het bezit van een Thule Rapid System 750 voetenset? Dan kunt u deze ook gebruiken voor de montage van de kitset, mits u de stalen stangen gebruikt. 


Thule dakdragerstangen bijbestellen

Als u al Thule dakdragerstangen in uw bezit heeft, let dan altijd op de lengte van uw dakdragerstangen. De Skoda en Volkswagen hebben namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 118 cm.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u uw set upgraden naar de huidge standaard? Kies dan voor de Thule WingBar. De vorm van de Thule WingBar is (zoals de naam al zegt) afgeleid van een vliegtuigvleugel. Hierdoor produceert de Thule WingBar een stuk minder windgeruis dan de Thule SquareBar (standaard staal). De WingBar is beschikbaar in 2 kleuren, De standaard WingBar uitgevoerd in een aluminium kleur en de Thule WingBar Black.

Wilt u grote en zware ladingen vervoeren op uw Xsara? Dan kunt u ook de Thule SlideBar 891 bijbestellen. De SlideBar is uitschuifbaar naar de zijkant van de auto. Hierdoor hoeft u de lading dus niet bovenop uw Citroën tillen.

Kitset 1055 is geschikt voor:

  • Skoda Favorit 5-drs van bouwjaar 1990 tot 1994
  • Skoda Felicia PickUp van bouwjaar 1995 tot 2001
  • Skoda Felicia 5-drs Estate van bouwjaar 1996 tot 2001
  • Skoda Felicia 5-drs van bouwjaar 1996 tot 2001
  • Skoda Forman 5-drs van bouwjaar 1990 tot 1994
  • Volkswagen Caddy PickUp van bouwjaar 1998 tot 2002


Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kitset 1055 uit eigen voorraad.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.