0
Winkelwagen
Thule kitset 1103
Thule kitset 1103 | Toyota Prius | 1998 tot 2003 | Glad dak
0 Reviews | Review toevoegen

Thule 1103 montage kitset. Geschikt voor een Toyota Prius van bouwjaar 1998 tot 2003 met een normaal (glad) dak.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Helaas niet meer leverbaar!

€ 46,00
€ 43,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 1103 | Toyota Prius van 1998 tot 2003 | Glad (normaal) dak

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 1103 bestaat uit 4 rubberen pads die op het dak steunen en 4 klepels die om de dakrand klemmen. De klepels van de kitset zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan het dak van uw Toyota Prius.

Thule kitset 1103 wordt gemonteerd op het normale (gladde) dak van een Toyota Prius van bouwjaar 1998 tot 2003. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 754 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.


Montage van Thule kitset 1103

Voor de montage van de dakdragers op uw Prius gebruikt u altijd de handleiding uit de verpakking van de kitset. Zowel de klepels als de rubberpads zijn voorzien van een getal. Aan de hand van dit getal kunt u bepalen op welke positie deze gemonteerd moeten worden. U klemt de klepels in de Thule 754 voetenset en de rubberen pads drukt u vast aan de onderzijde van de voeten. Met de bijgeleverde stickers geeft u aan welke positie de voet heeft. FL = Front Left (linksvoor) etc.. 

In de handleiding wordt ook aangegeven op welke positie de voeten in de stang komen te staan. De SquareBars zijn voorzien van een maattabel op de onderzijde en bij de WingBar schuift u een maatstrip in de WingBar. De voeten schuift u vanaf de zijkant in de dakdragerstangen en u zet de voeten met een hevel vast op de aangegeven maat. Nu staan de voeten op de juiste afstelling in de stangen voor correcte montage op uw Prius.


Thule Rapid System 754 voetenset bijbestellen

Kitset 1103 moet worden gemonteerd in Thule Rapid System 754, de voetenset voor auto's met glad (normaal) dak. Heeft u deze nog niet? Bestelt u hem dan direct mee. Bent u nog in het bezit van een Thule Rapid System 750 voetenset? Dan kunt u deze ook gebruiken voor de montage van de kitset, mits u de stalen stangen gebruikt.


Thule dakdragerstangen bijbestellen

Als u al Thule dakdragerstangen in uw bezit heeft, let dan altijd op de lengte van uw dakdragerstangen. De Toyota Prius heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 135 cm.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u uw set upgraden naar de huidge standaard? Kies dan voor de Thule WingBar. De vorm van de Thule WingBar is (zoals de naam al zegt) afgeleid van een vliegtuigvleugel. Hierdoor produceert de Thule WingBar een stuk minder windgeruis dan de Thule SquareBar (standaard staal). De WingBar is beschikbaar in 2 kleuren, De standaard WingBar uitgevoerd in een aluminium kleur en de Thule WingBar Black.

Wilt u grote en zware ladingen vervoeren op uw Prius? Dan kunt u ook de Thule SlideBar 892 bijbestellen. De SlideBar is uitschuifbaar naar de zijkant van de auto. Hierdoor hoeft u de lading dus niet bovenop uw Honda te tillen.

Thule kitset 1103 is geschikt voor:

  • Toyota Prius Sedan van bouwjaar 1998 tot 1999
  • Toyota Prius Sedan van bouwjaar 2000 tot 2003

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.