0
Winkelwagen
Thule kitset 4106
Thule kit 4106 | Audi e-tron vanaf 2019 | Geïntegreerde railing
Reviews | Review toevoegen

Thule 4106 montage kitset. Geschikt voor een Audi e-tron vanaf bouwjaar 2019 met geïntegreerde railing. 75 kg laadvermogen, 5 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag in huis.

€ 46,00
€ 39,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kit 4106 | Audi e-tron vanaf bouwjaar 2019 | Geïntegreerde railing

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van een Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kitset 4106 bestaat uit 4 klemmen die op de geïntegreerde railing (flush rails) van uw Audi klemmen. De klemmen van de kitset zijn voorzien van een speciale coating, zodat de railing van uw e-tron vanaf 2019 niet beschadigd.

Thule kitset 4106 wordt gemonteerd op de dichte railing van een Audi e-tron vanaf bouwjaar 2019. U bevestigd te kit aan de onderzijde van de Thule Rapid System 753 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voet gemonteerd.
 

Thule Rapid System 753 voetenset bijbestellen

Kitset 4106 moet worden gemonteerd op de Thule Rapid System 753. Deze voetenset is geschikt voor alle auto's met geïntegreerde railing of vaste bevestigingspunten. Heeft u de 753 voetenset nog niet? Dan kunt u deze eenvoudig bijbestellen.
 

Thule dakdragerstangen bijbestellen

Heeft u al Thule dakdragerstangen in uw bezit? Let dan altijd op de lengte van de stangen. De Audi e-tron heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 127 cm. (In het geval van de Thule WingBar 127).

Heeft u nu nog standaard stalen dakdragerstangen (SquareBar) en wilt u ook het comfort en gemak van de Thule WingBar? Dan kunt u ook deze los bijbestellen. De Thule WingBar is een Aerodynamisch vormgegeven dakdragerstang. Het voordeel hiervan is dat deze een stuk minder windgeruis maakt op de auto. De WingBar is beschikbaar in de aluminium en zwarte aluminium versie.
 

Thule WingBar Edge bijbestellen

Het is ook mogelijk om de Thule WingBar Edge 9596 bij te bestellen. De Thule WingBar Edge is de meest stille dakdrager. Dit komt omdat de voeten en stangen geïntegreerd zijn en dus zo aerodynamisch mogelijk zijn vormgegeven. De WingBar Edge is ook beschikbaar in twee uitvoeringen, namelijk; de standaard aluminium versie en de 'Black' uitvoering.

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl levert Thule kitset 4106 op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Deze review zal worden gecontroleerd en zodra goedgekeurd zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews