Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Dit zijn de best verkochte fietsendragers voor elektrische fietsen in 2021

Dit zijn de best verkochte fietsendragers voor elektrische fietsen in 2021

Dit zijn de best verkochte fietsendragers voor elektrische fietsen in 2021

We zitten alweer in de derde maand van 2022. De tijd vliegt voorbij! Graag kijken we even terug naar het succes van vorig jaar. Vorig jaar was er net als in 2020 enorm veel vraag naar fietsendragers voor elektrische fietsen. Vooral in de zomermaanden zagen we een enorme stijging in de verkoop van fietsdragers. We merken dat de populariteit voor elektrische fiets fietsendragers in 2022 nog steeds blijft toenemen. Bent u nog op zoek naar een geschikte drager voor uw e-bike? Lees dan verder en ontdek welke elektrische fiets fietsendragers het meest zijn verkocht in 2021 en waarom deze dragers mogelijk ook voor u interessant zijn!

Thule EasyFold XT2 (993)

Het allermeeste verkochten we de Thule EasyFold XT2 trekhaak fietsendrager. De vernieuwde versie van de EasyFold 932. We hebben veel lovende recensies gehad over deze stevige compacte en gebruiksvriendelijke drager van Thule. Het meest horen we terug van klanten hoe makkelijk de 933 te gebruiken is. Maar ook andere pluspunten worden vaak benoemd, zoals:
    • Gemakkelijk en snel plaatsen / (de)monteren op de trekhaak
    • Compact en makkelijk op te bergen
    • Fietsen makkelijk te plaatsen op drager
    • Zeer stabiele bevestiging van zowel drager als fietsen
    • Handige inklapbare functie
    • 5 jaar garantie

Waarom de EasyFold XT2 (993) fietsendrager?

Met een draagvermogen van 60 kg kunt u gemakkelijk 2 elektrische fietsen van beide 30 kg vervoeren met de Thule EasyFold XT2. Ook de gootafstand van 22cm maakt het vervoeren van zware en robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk. Dankzijde unieke koppelbegrenzer en Acu-Tight knoppen weet u zeker dat zowel de drager als fietsen stevig vast zitten. Zelfs verlichting is aanwezig op de drager en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw zichtbaarheid op de weg. Naast een achterlicht, remlicht en knipperlicht is de 933 ook voorzien van een mistlamp en achteruitrij verlichting. Heeft u de drager gemonteerd en wilt u toch nog even iets uit de kofferbak pakken? Zelfs als de drager op uw trekhaak gemonteerd is blijft kofferbak bereikbaar danzij de handige kantelfunctie met voetbediening. Wanneer u de drager niet gebruikt heeft u hem binnen no-time ingeklapt en opgeborgen.

Zo makkelijk is de EasyFold in gebruik!

Thule VeloCompact 3 (926) en VeloCompact 2 (924)

De Thule VeloCompact 3 verkochten we afgelopen jaar ook erg veel. Deze trekhaak fietsendrager is enorm populair dankzij het hoge draagvermogen in combinatie met het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de drager. Net als met de EasyFold XT2 kunt u met de VeloCompact 3 makkelijk 2 elektrische fietsen vervoeren. De drager is zelfs geschikt voor het vervoeren van 3 normale fietsen of 1 elektrische fiets en 2 (lichtere) normale fietsen. Mocht dat niet genoeg zijn dan kunt u de Thule VeloCompact óók nog uitbreiden met een adapter voor het vervoeren van een vierde fiets tot 15 kg.

Naast de VeloCompact 3 is de VeloCompact 2 even populair. Qua gebruiks gemak en functionaliteiten is deze drager even royaal als de VeloCompact 3. Het enige verschil is het laadvermorgen en het aantal wielgoten, dit is bij de VeloCompact 2 wat lager (46 kg).  Verder heeft de drager in plaats van 3 wielgoten 2 wielgoten.


 

Zeer geschikt voor elektrische fietsen

Dankzij het hoge laadvermogen van 60kg kan de VeloCompact 3 makkelijk elektrische fietsen dragen. Elektrische fietsen zijn een stuk zwaarder dan normale fietsen waardoor niet alle dragers geschikt zijn hiervoor. De Thule VeloCompact wel. Ook het tillen van elektrische fietsen is vaak geen pretje, daarom is deze fietsendrager van Thule uitbreidbaar met een speciale oprijgoot. Zo hoeft u geen zware fietsen meer te tillen maar kunt u ze zonder moeite op de drager rijden. Verder bent u goed zichtbaar in het verkeer als u de 13-polige stekker van de drager aansluit op de auto. De VeloCopmact is uitgerust met een achterlicht, remlicht, knipperlicht, achteruitrijverlichting en een mistlamp.
Kortom net als de EasyFold XT2 erg veel pluspunten:
    • Montage en de-montage is erg eenvoudig
    • Gebruiksvriendelijk: kantelbaar, volledig inklapbaar, compact op te bergen
    • Plaatsen van fietsen erg makkeljk dankzij afneembare fietsarmen
    • Zowel op te trekhaak als op de fietsen afsluitbaar
    • Uit te breiden met handige oprijgoot
    • 5 jaar garantie

Pro User Diamant (91739)

De prijswinnende Pro User Diamant trekhaak fietsendrager was ook erg geliefd in 2021. Deze robuuste  inklapbare fietsendrager werd niet voor niets door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop van januari 2021. Dit hebben wij ook gemerkt in de verkoop en de positieve geluiden vanuit onze klanten. Voor een zeer aantrekkelijke prijs heeft u een topkwaliteit fietsendrager die geschikt is voor elektrische fietsen. Net als de EasyFold en VeloCompact heeft de Pro User Diamant een draagvermogen van 60kg. 2 elektrische fietsen kunnen dus met gemak vervoerd worden. De ruime gootafstand van 21 cm zorgt ervoor dat de e-bikes makkelijk naast elkaar passen. Ook andere handige functies zijn allemaal aanwezig bij de Diamant, denk hierbij aan het inklappen, opvouwen en kantelen van de drager. Én goed zichtbaar (in het donker) bent u ook met de royaal aanwezige verlichting. Gaat u remmen, achteruitrijden, of geeft u uw richting aan? Dit is dankzij de verlichting duidelijk voor uw mede weggebruikers waardoor u veilig kan deelnemen aan het vekeer.

Volledig inklapbaar én:

    • Heel simpel in gebruik
    • Gemaakt van stevig Aluminium en Staal
    • Wordt geleverd met handige opbergtas
    • Veelzijdig dankzij verstelbare wielhouders
    • Uitgevoerd met een gecombineerde 7-polige en 13-polige stekker
    • Optioneel leverbaar met oprijgoot

Pro User Diamant SG2 (91734)

De Pro User Diamant SG2 is de opvolger van de Pro User Diamant. Ook deze vernieuwede drager zagen we in 2021 steeds meer voorbijkomen tussen de bestellingen.In vergelijking met de Pro User Diamant zijn er een aantal punten verbeterd. Zo is het gewicht van de drager nog maar 17 kg en is de afstand tussen de wielgoten vergroot naar 22 cm. Dit maakt de fietsendragers nóg beter geschikt voor uw elektrische fiets. Qua afmetingen is de SG2 een stuk compacter dan zijn voorganger. Uitegklapt is de drager 115x67x54 cm. Ingeklapt is hij nog maar 30x67x55,5 cm. Verder is de maximale fietsbandbreedte verhoogt naar 55mm. Met deze vernieuwingen is het zeker de moeite waard om de SG2 te overwegen als nieuwe fietsendrager voor uw elektrische fietsen.

Bent u er al uit welke het wordt? Kom gerust lang in onze showroom voor een demonstratie van de fietsendragers of bestel online op Autovoordeelwinkel.nl.


 
  Nancy van der Ploeg     08-03-2022 16:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.