Dakkoffer inruilen - Dakdragers inruilen - Sneeuwkettingen inruilen

Naast dat u soms een nieuwe auto koopt of leaset, kan het ook zijn dat de gezinssamenstelling verandert. Bij Autovoordeelwinkel.nl begrijpen wij dit en willen we u hier graag bij helpen. Wij ruilen namelijk een dakkoffer, sneeuwkettingen of dakdragerset in, bij aankoop van een nieuwe set. Dus is uw dakdragerset, sneeuwketting of dakkoffer niet meer passend? Neem het in te ruilen product mee naar onze showroom of maak een foto en stuur een mail naar showroom@remenko.nl.
 

Dakdragers inruilen

Vaak heeft u bij een nieuwe auto ook weer nieuwe dakdragers nodig. Zonde omdat de dakdragers vaak nog goed zijn. Autovoordeelwinkel.nl biedt hiervoor de oplossing. Wij ruilen mogelijk uw huidige dakdragers in.

Daarnaast is het ook mogelijk bij bepaalde merken om de set weer passend te maken voor uw auto. Dit geldt onder andere voor de merken Thule, Whispbar, Yakima en Menabo. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.
 

Dakkoffer inruilen

Ook kunnen wij uw huidige dakkoffer inruilen. Gedurende de jaren kan bijvoorbeeld uw gezinssamenstelling veranderen waardoor de huidige dakkoffer niet meer aan uw eisen voldoet. Geen probleem, u zoekt bij Autovoordeelwinkel.nl een nieuwe dakkoffer uit die volledig aan uw wensen voldoet en wij zullen u een voorstel doen voor inruil van uw huidige dakkoffer.

Ook kan het zijn dat uw dakkoffer niet meer op de nieuwe dakdragerset past. Dit betekent echter niet altijd dat u een nieuwe dakkoffer moet kopen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice of kijk op de pagina met dakkoffer bevestigingen.
 

Sneeuwkettingen inruilen

Ook kunnen wij uw huidige sneeuwkettingen mogelijk inruilen. Sneeuwkettingen hoeft u niet altijd te gebruiken, echter gebeurt het vaak dat dezelfde sneeuwkettingen niet op uw nieuwe auto passen. Sneeuwkettingen inruilen is mogelijk bij zowel gebruikte als nieuwe sneeuwkettingen. Voorwaarde is hierbij wel dat de kettingen er nog goed uit zien.
 

Voorwaarden inruilen

Voor het inruilen van de producten gelden een aantal voorwaarden:
  • U wilt een of meerdere producten inruilen bij aankoop van een nieuw product bij REMENKO Automotive of één van haar webshops.
  • De producten zijn in dusdanige staat dat het product nog te gebruiken is.

Kortom, kom bij ons langs met uw huidige dakdragers, sneeuwkettingen en/of dakkoffer en wij maken u direct een voorstel voor het inruilbedrag.

REMENKO Automotive, Noordeinde 57, 2761 BR Zevenhuizen, 079-5931658.

Klik hier voor de routebeschrijving