0
Winkelwagen
Thule kitset 1611
Thule kitset 1611 | Fiat 500 vanaf 2007 | Glad dak
0 Reviews | Review toevoegen

Thule 1611 montage kitset. Geschikt voor een Fiat 500 vanaf 2007 met een normaal (glad) dak.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Dit product is vervangen.

€ 46,00
€ 43,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 1611 | Fiat 500 vanaf 2007 | Glad (normaal) dak

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 1611 bestaat uit 4 rubberen pads die op het dak steunen en 4 klepels die om de dakrand klemmen. De klepels van de kitset zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan het dak van uw Fiat 500.

Thule kitset 1611 wordt gemonteerd op het normale (gladde) dak van een Fiat 500 vanaf 2007. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 754 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.


Montage van Thule kitset 1611

Voor de montage van de dakdragers op uw Fiat 500 gebruikt u altijd de handleiding uit de verpakking van de kitset. Zowel de klepels als de rubberpads zijn voorzien van een getal. Aan de hand van dit getal kunt u bepalen op welke positie deze gemonteerd moeten worden. U klemt de klepels in de Thule 754 voetenset en de rubberen pads drukt u vast aan de onderzijde van de voeten. Met de bijgeleverde stickers geeft u aan welke positie de voet heeft. FL = Front Left (linksvoor) etc.. 

In de handleiding wordt ook aangegeven op welke positie de voeten in de stang komen te staan. De SquareBars zijn voorzien van een maattabel op de onderzijde en bij de WingBar schuift u een maatstrip in de WingBar. De voeten schuift u vanaf de zijkant in de dakdragerstangen en u zet de voeten met een hevel vast op de aangegeven maat. Nu staan de voeten op de juiste afstelling in de stangen voor correcte montage op uw Fiat. 


Thule Rapid System 754 voetenset bijbestellen

Kitset 1611 moet worden gemonteerd in Thule Rapid System 754, de voetenset voor auto's met glad (normaal) dak. Heeft u deze nog niet? Bestelt u hem dan direct mee. Bent u nog in het bezit van een Thule Rapid System 750 voetenset? Dan kunt u deze ook gebruiken voor de montage van de kitset, mits u de stalen stangen gebruikt. 


Thule dakdragerstangen bijbestellen

Als u al Thule dakdragerstangen in uw bezit heeft, let dan altijd op de lengte van uw dakdragerstangen. De Fiat 500 heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 118 cm.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u uw set upgraden naar de huidge standaard? Kies dan voor de Thule WingBar. De vorm van de Thule WingBar is (zoals de naam al zegt) afgeleid van een vliegtuigvleugel. Hierdoor produceert de Thule WingBar een stuk minder windgeruis dan de Thule SquareBar (standaard staal). De WingBar is beschikbaar in 2 kleuren, De standaard WingBar uitgevoerd in een aluminium kleur en de Thule WingBar Black.

Wilt u grote en zware ladingen vervoeren op uw Fiat 500? Dan kunt u ook de Thule SlideBar 892 bijbestellen. De SlideBar is uitschuifbaar naar de zijkant van de auto. Hierdoor hoeft u de lading dus niet bovenop uw Volvo te tillen.

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kitset 1611 uit eigen voorraad.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.